Nieuwpoort Drivers Days Electric Rally

Op zaterdag 27 april verwelkomen we reeds voor het derde jaar op rij 100% elektrische wagens die tijdens de Electric Rally aan de hand van een roadbook het Vlaamse hinterland zullen doorkruisen.

De Rally zelf wordt enigszins gewijzigd. De grootste verandering zit dit jaar vooral in de route zelf.
Daar waar we de vorige edities telkens een tussenstop hebben ingelast in Nieuwpoort, gaan we dit jaar één grote rit rijden. Met de evolutie van de recente EV’s lijkt mij een afstand van 170km een haalbare kaart, wij bekijken echter wel de mogelijkheid om ergens onderweg een laadmogelijkheid te voorzien of proberen de route langs een publiek laadpunt te laten passeren.

Daarnaast zal de start dit jaar gemengd verlopen met de Dream Cars en zullen alle wagens voor deze beide rally’s gezamenlijk worden opgesteld in het ‘Parc Fermé’ op de zeedijk. Iedereen zal dezelfde route rijden, er wordt geen onderscheid meer gemaakt.

De inschrijving omvat zowat hetzelfde qua inhoud als in 2018.
Bij aankomst voorzien wij een ontbijtbuffet in de VIP tent op de zeedijk, er is een tussenstop in de voormiddag, we voorzien een lichte lunch (dit is nog niet in detail uitgewerkt) en in de namiddag is er opnieuw een stop voorzien.De wagens worden bestickerd en krijgen een rallyplaat, er is een goodiebag met daarin wat leuke snuisterijen en water.

De kostprijs wordt dit jaar 195€ per deelnemende wagen met twee inzittenden, een extra passagier kost 45€.

Meer algemene informatie op: 

Registreer hier voor de Electric Rally:

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
Nieuwpoort Drivers Days Electric Rally

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x