Over Congres Laadinfra '23 (Autosalon, Brussels Expo)

Congres Laadinfra '23 (Autosalon, Brussels Expo)

EV Belgium is een fiere partner van het Congres Laadinfra '23. In lijn met de Europese, Nationale en Regionale doelstellingen, zullen er tijdens dit congres verschillende belangrijke vragen rond elektrisch rijden en laadinfrastructuur in België aan bod komen.

Het doel? Zero emissie mobiliteit alle kansen geven om zo de internationale doelstellingen inzake ecologie en duurzaamheid te behalen. 

Naar verwachting rijden er in 2030 miljoenen elektrische auto’s rond in België. Dat is goed nieuws maar kan het energienet de resulterende vraagexplosie wel aan? En als er voldoende energie is, is het distributienet en laadinfrastructuur opgewassen tegen de vraag naar elektrische kilometers?

Hoe kijken de verschillende betrokkenen – zoals netbeheerders, leveranciers en de gemeenten – tegen de knelpunten aan? Welke geleerde lessen en innovaties helpen ons verder? En kunnen we een onderbouwde blik in de toekomst werpen? Dat zijn vragen die op 17 januari tijdens het Congres Laadinfra ‘23 de revue zullen passeren.

Het congres gaat door 17 Januari 2023 van 9 tot 18u in één van de paleizen van Brussels Expo (tijdens het Autosalon).

Het Congres Laadinfra '23 kan zowel fysiek als online worden bijgewoond en zowel in het Nederlands als het Frans worden gevolgd. Zet 17 januari in uw agenda, maak gebruik van de vroegboekkorting en registreer vandaag nog!

Voorwaarden en prijzen

Het Congres Laadinfra '23 kan zowel fysiek als online worden bijgewoond en zowel in het Nederlands als het Frans worden gevolgd. Zet 17 januari in uw agenda, maak gebruik van de vroegboekkorting en registreer vandaag nog!

Leden van EV Belgium kunnen gebruik maken van een uitzonderlijke korting dankzij de code die je terug kan vinden in de EVB nieuwsbrief van oktober. 

Close