Kalender

Activiteiten van EV Belgium

Er zijn momenteel geen vergaderingen gepubliceerd. Kom later terug!

Opleidingen en Vormingen

Er zijn momenteel geen vergaderingen gepubliceerd. Kom later terug!

Externe & Internationale Evenementen

 1. 30 mei 2023
  Mechelen

  14de Energiecongres

  Het is ondertussen een gevestigde waarde: ons Energiecongres is al aan zijn veertiende editie toe! Samen met Flux50 en Techlink organiseren we een hele dag rond energie en klimaat. 

 2. 03 jun 2023
  Wieze

  eMobility Day (EMD)

  Op de eMobility Day kan je interactief kennismaken met de complete EV-markt, zowel als particulier, bedrijf, installateur, projectontwikkelaar, elektriciens, horeca of als overheid. 

 3. 08 jun 2023
  Brussel

  Mobility Tomorrow Conference

  Mobility Tomorrow Conference, georganiseerd door Mediafin (De Tijd & L’Echo) en Nieuwe Media Groep in de Gare Maritime in Brussel brengt beleidsmakers, CEO’s, HR- en fleetmanagers samen om hierover te debatteren en oplossingen aan te reiken.

 4. 11 jun 2023
  Sacramento

  Electric Vehicles Symposium - EVS36

  Het Electric Vehicles Symposium (EVS) is het belangrijkste internationale evenement waar al deze aspecten van elektromobiliteit aan bod komen. EVS wordt georganiseerd door AVERE, EDTA en EVAAP, de drie leden van WEVA (World Electric Vehicle Association). De EVS-serie vindt afwisselend plaats in Europa, Azië en Amerika. Het begon in 1969 als een academisch forum voor wereldwijde netwerken en uitwisseling van technische informatie.

 5. 13 jun 2023
  München

  Power2Drive

  Power2Drive Europe is the international exhibition for charging infrastructure and e-mobility. Under the motto “Charging the future of mobility”, Power2Drive Europe is the ideal meeting point for manufacturers, suppliers, installers, distributors, fleet and energy managers, charging station operators, E-mobility service provider and start-ups.

 6. 26 sep 2023
  Utrecht

  AEC - AVERE E-MOBILITY CONFERENCE

  De AEC 2023 staat op een kruispunt waar industrie, consumenten en overheid hun krachten moeten bundelen om e-mobiliteit naar een hoger niveau te tillen. Deze conferentie rust dan ook op vijf pijlers die de kritieke voorwaarden vormen voor een vlotte overgang naar emissievrije mobiliteit.

Close