Ledenlijst

Leden in volgorde van aansluiting

CARLO GAVAZZICARLO GAVAZZI

Carlo Gavazzi heeft een rijke geschiedenis in het leveren van innovatieve componenten en oplossingen van hoge kwaliteit voor OEM's en systeemintegratoren. Vandaag hebben we vele installaties van energiemeetproducten die met succes werken in EV-laadapparatuur over de hele wereld.

Het laadlandschap van elektrische voertuigen (EV) ondergaat belangrijke en ingrijpende veranderingen. Nu elektrische voertuigen van de "nieuwigheidsfase" overgaan in een positieve, maar ontwrichtende technologie, zullen er tegen 2025 miljoenen elektrische voertuigen op de weg zijn. Verbruiksmeting zal uiterst belangrijk blijven, vooral ter ondersteuning van bidirectionele energievraag en -facturering. Naarmate we overgaan op meer slimme steden en we het internet van dingen (loT) omarmen, zullen we elektrische voertuigen ook moeten behandelen als "netactiva", waarbij de batterijen in elektrische voertuigen zullen worden gebruikt om andere belastingen van stroom te voorzien.

Ons platform is dus een krachtig randapparaat dat een brug slaat tussen het veld-, automatiserings- en beheersniveau van de automatisering van EV-laden.

Website
Terug naar ledenlijst
Sluiten