Over Electric Vehicles Symposium - EVS36

Electric Vehicles Symposium - EVS36

Duurzame mobiliteit is een kernpunt voor alle industriële spelers en overheden. Het beïnvloedt zowel onze levensstijl als onze economie, en wordt geconfronteerd met grote veranderingen, zoals elektrificatie, connectiviteit en bestuurderloze voertuigen. Om ons op deze veranderingen voor te bereiden, is het essentieel om volledig te begrijpen hoe nieuwe technologie in de toekomstige mobiliteit zal worden gebruikt, samen met de bijbehorende bedrijfsmodellen en kwesties rond maatschappelijke aanvaardbaarheid.

EVS (Electric Vehicles Symposium) is het toonaangevende internationale evenement om al deze kwesties aan te pakken. EVS wordt georganiseerd door AVERE, EDTA en EVAAP, de drie leden van WEVA (World Electric Vehicle Association). De EVS-reeks rouleert tussen Europa, Azië en Amerika. Het begon allemaal in 1969 als een academisch forum voor wereldwijde netwerken en de uitwisseling van technische informatie.

In die 50 jaar is EVS uitgegroeid tot een evenement dat zowel academisch is, met meer dan 500 besproken papers, als zakelijk, met enkele duizenden vierkante meters expositie, ride&drive, enz.

Op elke editie worden de verschillende onderdelen van elektrische mobiliteit getoond: van markten tot batterijtechnologie voor voertuigen (hybride en waterstof-brandstofcel), van motorfietsen tot vrachtwagens, en van laadfaciliteiten tot aanverwante diensten en overheidsbeleid.

Tegenwoordig wordt EVS erkend als het forum waar vooraanstaande personen uit de sector elektrische mobiliteit komen spreken. De laatste edities omvatten, en de volgende zullen omvatten, platforms voor nationale, regionale en Europese beleidsmakers, die de gelegenheid hadden en zullen hebben om het overheidsbeleid te vergelijken met de industriële strategie.

Meer informatie over de editie van 2017, EVS30, die plaatsvond in Stuttgart, vindt u hier in de video. Een van de belangrijkste resultaten van het symposium, de Verklaring van Stuttgart, waarin de stappen worden gedefinieerd die nodig zijn voor de toekomst van elektromobiliteit, kan hier worden gedownload.

Voorwaarden en prijzen

Registreer nu: https://evs36.com/

Timing voor de deelnemers:

  • 13 september 2022 - Oproep voor abstracts
  • 26 september 2022 - Registratie voor de conferentie opent
  • 28 oktober 2022 - Deadline voor het indienen van abstracts
  • 1 december 2022 - Uiterste datum voor vroege registratie van exposanten
  • 10 februari 2023 - Deadline voor vroege registratie en inschrijving voor sprekers
  • 26 mei 2023 - Deadline voor gevorderde inschrijving voor de conferentie

Meer informatie over prijzen: https://evs36.com/registration/

Sluiten