Over Rondetafelgesprek: "Mobiliteit"

Rondetafelgesprek: "Mobiliteit"

EV Belgium heeft het genoegen om op 6 februari deel te nemen aan een debat met verschillende spelers die actief zijn op het gebied van elektromobiliteit. 

De leden van EV Belgium worden uitgenodigd om deel te nemen aan de campagne “Mobiliteit” die gepubliceerd wordt als bijlage bij Trends op donderdag 23 februari alsook op hun campagnewebsite. Binnen deze editie zal er een Rondetafelgesprek plaatsvinden op 6 februari in het iconische Maison de la Poste.  

Gezien de constante flux in ontwikkelingen rond het thema mobiliteit op verschillende niveaus (beleid, infrastructuur, innovatie, maatschappelijke noden,…), wordt dit rondetafelgesprek georganiseerd om een blik te werpen om de mobiliteit van de toekomst vanuit verschillende achtergronden.  

Bij interesse kan je mediaplanet contacteren via: 

 kasper.smekens@mediaplanet.com of don.philips@mediaplanet.com

Deelnemers aan rondetafelgesprek, momenteel: Minister Peeters, EV Belgium, Total Energies, Kia Motors BeLux, Van Mossel Automotive Groep (met introductie door Febiac)

Voorwaarden en prijzen

De leden van EV Belgium worden uitgenodigd om deel te nemen aan de campagne “Mobiliteit” die gepubliceerd wordt als bijlage bij Trends op donderdag 23 februari alsook op hun campagnewebsite.

Meer informatie voor leden van EV Belgium: LINK Bij interesse kan je mediaplanet contacteren via:   kasper.smekens@mediaplanet.com of don.philips@mediaplanet.com

Close