Ledenlijst

Leden in volgorde van aansluiting

e-RSe-RS

e-RS is een start-up die midden 2022 is opgericht en gespecialiseerd is in laadoplossingen voor grotere parkeerterreinen, zoals die van bedrijven, winkelcentra, vakantieparken en appartementsgebouwen.

De instemming van de Belgische overheid met het verplichten van elektrische bedrijfsauto’s vanaf 2026, brengt voor vele bedrijven grote zorgen met zich mee. De huidige parkeerterreinen zijn op dit moment namelijk nog niet ingericht om meerdere auto’s tegelijk op te laden. e-RS biedt hiervoor een unieke totaaloplossing, waarbij de laadbehoefte van de klant van A tot Z wordt geregeld. Samen met onze partners kunnen wij zorgen voor:

  1. Laadpunten
  2. Infrastructuurwerken
  3. Installatie
  4. Charge & Energy Management-platform
  5. Charging Point Operator-platform
  6. Charging as a Service

Wat de oplossing van e-RS bovendien uniek maakt, is onze modulaire en gecentraliseerde technologie. Hierdoor kunnen er gemakkelijk laadpunten toegevoegd worden en beschikken onze klanten over een parkeerterrein dat futureproof is! Deze gecentraliseerde technologie zorgt er eveneens voor dat de laadinfrastructuur op uw parkeerterrein veilig is en er geen aanrijbeveiliging meer nodig is.

Wil u zich klaarmaken voor de toekomst, en uw parkeerterrein uitrusten met een laadoplossing op maat die volledig, veilig én futureproof is? Dan bent u bij e-RS aan het juiste adres!

Website
Terug naar ledenlijst
Close