Ledenlijst

Leden in volgorde van aansluiting

The RechargersThe Rechargers
Wij zijn The Rechargers, een niche consultancy bedrijf dat zich focust op 1 markt: IT-consultancy voor EV charging bedrijven. We zijn een Belgisch bedrijf met een 10-tal consultants, die Europese CPOs en EMSPs bijstaan tijdens het selecteren, implementeren en integreren van EV charging platformen. We helpen klanten met 2 types projecten:
  1. Definitie van de IT-strategie: De E2E oplossingen ontwerpen, platform selectie en het creëren van een project plan voor de roll-out, waarbij we zowel naar de solution, de timeline en het budget kijken.
  2. Implementatie van een EV charging platform: Klanten bijstaan met key rollen/expertise tijdens implementatie, integratie en de migratie naar een nieuw platform.
Daarnaast hebben we ook een benchmark gemaakt van de beschikbare EV Charging platformen. Om deze vergelijking goed te kunnen structureren, hebben we een framework van capabilities en processes uitgewerkt. Dit is praktisch voor bedrijven die op zoek zijn naar een nieuw platform en willen weten wat geschikte kandidaten zijn, maar even geschikt voor bedrijven die hun EV charging platform intern ontwikkeld hebben en IT strategy en product roadmap willen vergelijken met de markt en verbeteren.
Website
Terug naar ledenlijst
Sluiten