Over Electric Vehicles Symposium - EVS37

Electric Vehicles Symposium - EVS37

Duurzame mobiliteit is een kernpunt voor alle industriële spelers en overheden. Het beïnvloedt zowel onze levensstijl als onze economie, en wordt geconfronteerd met grote veranderingen, zoals elektrificatie, connectiviteit en bestuurderloze voertuigen. Om ons op deze veranderingen voor te bereiden, is het essentieel om volledig te begrijpen hoe nieuwe technologie in de toekomstige mobiliteit zal worden gebruikt, samen met de bijbehorende bedrijfsmodellen en kwesties rond maatschappelijke aanvaardbaarheid.

EVS (Electric Vehicles Symposium) is het toonaangevende internationale evenement om al deze kwesties aan te pakken. EVS wordt georganiseerd door AVERE, EDTA en EVAAP, de drie leden van WEVA (World Electric Vehicle Association). De EVS-reeks rouleert tussen Europa, Azië en Amerika. Het begon allemaal in 1969 als een academisch forum voor wereldwijde netwerken en de uitwisseling van technische informatie.

In die 50 jaar is EVS uitgegroeid tot een evenement dat zowel academisch is, met meer dan 500 besproken papers, als zakelijk, met enkele duizenden vierkante meters expositie, ride&drive, enz.

Op elke editie worden de verschillende onderdelen van elektrische mobiliteit getoond: van markten tot batterijtechnologie voor voertuigen (hybride en waterstof-brandstofcel), van motorfietsen tot vrachtwagens, en van laadfaciliteiten tot aanverwante diensten en overheidsbeleid.

Tegenwoordig wordt EVS erkend als het forum waar vooraanstaande personen uit de sector elektrische mobiliteit komen spreken. De laatste edities omvatten, en de volgende zullen omvatten, platforms voor nationale, regionale en Europese beleidsmakers, die de gelegenheid hadden en zullen hebben om het overheidsbeleid te vergelijken met de industriële strategie.

Voorwaarden en prijzen

Meer informatie: LINK EVS37

Timing voor deelnemers: 

 •  [Symposium]
  • Abstract Submission Deadline: October 31, 2023
  • Early-bird Registration Deadline: January 31, 2023
 • [Exhibition]
  • 1st Sponsorship Deadline for Diamond, Platinum, Gold: October 31, 2023
  • 2nd Sponsorship Deadline for Silver, Bronze: December 31, 2023
 • Exhibition Application Deadline: March 15, 2024
Sluiten