Over Basisopleiding Laadpalen (NL)

Basisopleiding Laadpalen (NL)

VOLZET!

Deze opleiding, georganiseerd in het nederlands door Techlink, EV Belgium, Green Energy Park en de VUB, biedt je opnieuw de mogelijkheid om deel te nemen aan een unieke basisopleiding rond de installatie van laadpalen. Zo ben je helemaal klaar om de opportuniteiten van dit nieuwe marktsegment ten volle te benutten.

We gaan na hoe laadpalen kunnen aangesloten worden op de verschillende netten. Hoe verloopt een laadproces nu precies? Hoe communiceren bron en verbruiker met elkaar? Welke zijn de voorhanden en toe te voegen veiligheidselementen?

Aan de hand van enkele uitgewerkte cases stimuleren we de deelnemers om kritisch na te denken over de beste oplossing afhankelijk van de situatie en het voertuig in kwestie, het gebruik van het voertuig, de bestaande elektrische installatie, andere verbruikers en de netbelasting.

*Vous souhaitez participer à une formation en français ? Alors, jetez un coup d'œil à nos autres formations sur www.ev.be/nl/kalender

Voorwaarden en prijzen

VOLZET!

Locatie? 

Green Energy Park in Zellik

Wat?

Door je in te schrijven heb je recht op een nederlandstalige cursus van een halve dag waarbij alle basics m.b.t. laadinfrastructuur worden overlopen met een expert in het vak.

Prijs? 

EV Belgium-leden (en leden van Techlink) genieten daarenboven van een serieuze korting: 

  • Leden betalen nu 195 EUR (excl. btw) voor een offline sessie, niet-leden betalen 295 EUR (excl. btw) 

Schrijf je vandaag in en geniet van het ledenvoordeel: VOLZET!

Sluiten